#assembleaMadina

Avui a l’assemblea del Madina hem acabat parlant més de qualitat a l’educació pública que del TIL. Ja era hora! El TIL és la gota que ha fet vessar un tassó ple de retallades que són les que realment preocupen.

Avui ens hem demanat si convé que els nostres fills aprenguin a pensar o que aprenguin anglès de formar precària. Avui hem vist clar que aprendran menys ciències socials que altres anys. Hem sabut que els nostres mestres han de lluitar cada dia amb un dilema quasi moral: complim la llei o educam bé als nostres alumnes? Avui m’he acabat preocupant molt veient un cert abatiment, una certa impotència, en la gent que ha d’educar al meu fill.

I hem decidit que ha arribat l’hora d’agafar el relleu dels mestres. Els pares i les mares de l’IES Madina Mayurqa hem decidit que farem un seguiment de totes les mancances provocades per les retallades al nostre centre. Que farem saber a tothom quins són els problemes que tenen els nostres fills al nostre institut. Que demanarem explicacions als governants i també que hi posin solució immediata. Que cercarem la complicitat dels pares i les mares del nostre entorn més proper i més llunyà per demanar aquestes solucions. I que no deixarem que totes aquestes agressions a l’educació dels nostres fills caiguin a l’oblit.

I per això dimecres que ve anirem a sopar davant la conselleria. Hi anirem sense els fills perquè l’endemà hauran d’arribar frescs a l’institut. Hi anirem amb una espelma per intentar donar una mica de llum. Hi estarem pacíficament i sense crear problemes perquè el que volem són solucions. Però també deixar clar que amb els nostres fills no s’hi juga. Hi anirem les vegades que faci falta perquè els nostres fills són el més important per nosaltres.

4 pensaments sobre “#assembleaMadina

  1. Enhorabona pel resum de la reunió, molt brillant. Crec que és important comunicar la concentració , com a mínim a totes les Amipas del barri , Ceips,IES. Aquesta concentració hauria de tenir caràcter setmanal i remarcar que sigui silenciosa. També és important que d’ara endavant,qui la promogui sigui la FAPA per tal de que ae vagi sumant la gent fins arribar a ser visualitzat per tota la societat.

  2. Aquest primer sopar d’ahir va bastant be. Per molt pars que no ens coneixíem va ser una primera presa de contacte. Avui concentració a les 12h davant la Conselleria d’Educació i a les 18h. al passeig del Born. Força, Ànims i Endavant !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>