Concentració 7N a Cort

Benvolguts companys, pares i mares,

D’acord amb les accions reivindicatives – anti TIL, no al TIL- que hem plantejat fins ara vos informem que el proper dia 8 de novembre està convocada l’Assemblea de Batles de Mallorca i potser és un moment important per a poder expressar des de cada APIMA les nostres idees als representants principals dels nostres municipis.

Per això us proposam la concentració de les APIMA de cada municipi el dia anterior a l’Assemblea de Batles, dia 7 de novembre, a les portes dels ajuntaments per fer la lectura i presentació una declaració conjunta que vos enviarem aquesta setmana i que penjarem de la pàgina web.

Des de FAPA MALLORCA ja hem comunicat la concentració a Palma, a la Plaça de Cort, el dia 7 de novembre a les 19.00 hores, on es llegirà la Declaració.

La junta directiva de FAPA Mallorca

3 pensaments sobre “Concentració 7N a Cort

  1. Perfecte, allà esterem. Si anem tots plegats i no ens cansem alguna cosa aconseguirem, al fina ens hauren d’escoltar.
    Pensau que avui hi ha concentració i sopa davant la conselleria.

  2. Bon dia, ahir no faltàrem a la concentració davant la Conselleria, no érem molts però hi estàvem. No faltaren espelmes, camisetes verdes, entrepans i tapers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>