“Trobades educatives” de l’AMIPA IES Joan Mª Thomàs

L’Apima de l’IES Joan Mª Thomàs organitza diferents activitats al llarg del curs dins l’espai “Trobades Educatives”.

Ens han convidat a participar en el taller pràctic “Motivació i tècniques d’estudi” destinat a pares i mares, fills i filles acompanyats del seus pares i professorat què tindrà lloc el proper 25 de novembre a les 19:00 hores a la biblioteca de l’institut Joan Maria Thomàs.

Taller Motivació i tècniques estudi AMIPA JMThomas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>