HÀBITS I NORMES: COM EDUCAR EN LA RESPONSABILITAT

Des de l’AMIPA hem organitzat una escola de pares i mares per al curs 2015-16.

La primera de les xerrades, impartida per professionals del Centre d’Estudis de l’Esplai, serà sobre els hàbits i normes en l’adolescència, per educar en la responsabilitat, i tindrà lloc el proper dimarts, 1 de desembre, a les 19’30 h, a les instal·lacions de l’IES Madina Mayurqa.

Estau tots convidats, i esperam comptar amb una alta participació.CARTELLescolaParesV_logos

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>