PREVENCIÓ DE RISCOS DELS NOSTRES FILLS

El dimecres 10 de febrer, de les 19 a les 20:30 h, tindrà lloc a l’IES Madina Mayurqa la trobada educativa “Prevenció de riscos dels nostres fills”, activitat dintre del Projecte FERYA (Familias en Red y Activas).

Aquest projecte, que sorgeix de l’aliança entre professionals de la prevenció (IREFREA) i els representants de les principals federacions d’associacions de pares i mares, i que es impulsat per FAPA, pretén involucrar a les famílies en la promoció d’hàbits saludables i en la prevenció de riscos que afecten als nostres fills, des d’una perspectiva en xarxa, és a dir, col•laborant amb altres pares, professors, organitzacions, experts i professionals de la prevenció i tècnics de l’administració.

L’activitat s’adreça tant a pares i mares com al professorat.

Xarla Prevenció riscos Feyra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>