Xerrada: Problemàtica del Bullying als adolescents

El bullying o assajament escolar pot ser un problema important dins de l’entorn social dels adolescents. Cada dia es van coneixent més casos de bullying, que poden arribar a situacions insostenibles. Es tracta d’una forma característica i extrema de violència escolar.

Per aquest motiu, des de l’APIMA i amb la col•laboració del centre de salut de s’Escorxador organitzam una xerrada per a pares, mares, estudiants i professors entorn a aquesta temàtica, que tindrà lloc el proper dilluns 22 de febrer, de les 19:00 hrs a les 20:30hrs. Si voleu, podeu venir acompanyats dels vostres fills i filles.

Us hi esperam!

Cartell Bullyng

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>