Documentació de la xerrada sobre bullying a l’IES

El passat dilluns 22 de febrer va tenir a lloc a l’institut la xerrada sobre la problemàtica del bullying en els adolescents, amb participació de pares i mares del centre, així com alguns alumnes. A la xerrada es va projectar una presentació que publicam amb aquesta entrada, per tal que pogueu disposar dels enllaços per accedir i visualitzar vídeos o altres informacions a la que ens remeten.

Aprofitam per donar les gràcies a la ponent, Marga Coll, per venir a xerrar d’aquest tema que tant angoixa a les families, i per facilitar-nos la seva presentació per penjar-la al blog.

Presentació Bullying

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>