Xerrada-taller sobre habilitats socials

Habilitats socials

El proper dimarts 15 de març a les 19 h, dins el marc de l’Escola de Pares i Mares organitzada per a aquest curs 2015-16 per l’AMIPA, ens tornarem a trobar per parlar de les habilitats socials i de com la seva utilització o la seva mancança influeixen en l’entorn dels i les adolescents i en les seves relacions amb els qui els envolten, ja siguin els seus iguals, els docents, els pares o germans…

La xerrada, com la resta de les que s’han realitzat fins ara, es durà a terme a unes de les aules de la planta baixa de l’IES Madina Mayurqa.

Us hi esperam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>