TRASTORNS ALIMENTARIS

NOVES XERRADES DINS LES TROBADES EDUCATIVES

El proper dilluns, 6 de març de 2017, a les 19:00 h tindrà lloc a l’IES Madina Mayurqa  la propera xerrada dins l’escola de pares i mares que organitza l’AMIPA durant aquest curs. El tema d’aquesta és un que preocupa molt a les families, els TRASTORNS ALIMENTARIS, per part de Marga Coll, del Centre de Salut de S’Escorxador.  Us convidam a assistir per tal de conèixer una mica més sobre aquesta problemàtica i adquirir eines per a la seva prevenció.

També us volem convidar a acudir a una propera xerrada, que tindrà lloc el dia 16 de març, a les 18:30 a l’IES Josep Mª LLompart, i que tractarà el tema “COM PODEM AJUDAR A EVITAR EL POSTERGAR ALS NOSTRES FILLS “, pel pedagog Mariano Sbert.

Us hi esperam.

Trobades educatives març 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>